برنج با GI پایین راه حلی برای کاهش بحران دیابت

پایگاه خبری DA1news: برنج با GI پایین به عنوان یک راه حل امیدوارکننده برای کاهش بحران دیابت در آسیا دیده می شود

به گزارش گروه علمی اخبار روزانه کشاورزی، مقاله جدیدی که اخیرا توسط دانشمندان موسسه تحقیقات بین المللی برنج (IRRI) و موسسه ماکس پلانک منتشر شده است، در حال بررسی پتانسیل برنج با شاخص گلیسمی پایین (GI پایین) برای مبارزه با اپیدمی رو به رشد دیابت به ویژه در آسیا است.

افزایش دیابت نوع 2 چالش مهمی برای سلامتی جهانی ایجاد می کند، با بیش از 537 میلیون نفر در سال 2021 که پیش بینی می شود تا سال 2045 از 780 میلیون نفر در آسیا فراتر رود.
مصرف کنندگان به دلیل مصرف زیاد کالری با خطر حاد دیابت مواجه هستند.

نوشیدنی های قندی متراکم، مواد غذایی فوق فرآوری شده، و کربوهیدرات های تصفیه شده، از جمله برنج سفید صیقلی، یک غذای اصلی که با افزایش قند خون مرتبط است.