گام بلند تحقیقات و صنعت برای ارتقای کیفیت آجیل ایران

پایگاه خبری داوان نیوز: در راستای توسعه و ارتقای علمی و فناوری صنعت آجیل و خشکبار، تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و شرکت شورین تجارت حسینی منعقد شد.

به گزارش داون نیوز به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی، این تفاهم‌نامه با هدف گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی، تحقیقاتی و فناورانه بین دو نهاد به امضا رسید.

دکتر سعید ظریف‌نشاط، رئیس این مرکز، با اعلام این خبر گفت: «طرفین با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات خود، همکاری مشترک را در چارچوب مفاد این تفاهم‌نامه آغاز خواهند کرد.»

مهم‌ترین محورهای این همکاری شامل موارد زیر است:
* برگزاری دوره‌ها و آزمون‌های سنجش مهارت برای شاغلین صنعت آجیل و خشکبار
* آموزش بهره‌برداران و فعالان این صنعت
* اجرای طرح‌های کشت قراردادی انواع ارقام تخمه و محصولات مشابه
* حمایت از طرح‌های فناورانه و شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه
* همکاری در برگزاری نشست‌های تخصصی، دوره‌ها و رویدادهای آموزشی
* استفاده مشترک از امکانات آزمایشگاهی و پایلوتی مرکز و کارخانه
* طراحی و تدوین طرح‌های پژوهشی ویژه صنعت آجیل و خشکبار

پیش از امضای این تفاهم‌نامه، دکتر ظریف‌نشاط به همراه معاون آموزشی، مدیران مرکز و رئیس دهکده فناوری و نوآوری، از بخش‌های مختلف شرکت شورین تجارت حسینی بازدید به عمل آوردند.

گفتنی است شرکت شورین تجارت حسینی با برند «آجیل و خشکبار حسینی»، یک شرکت تولیدی و بازرگانی پیشرو در ایران با بیش از چهار دهه سابقه است که در شهرک صنعتی توس مشهد واقع شده است. این شرکت با به کارگیری دانش فنی متخصصان و استفاده از مواد اولیه مرغوب، محصولاتی باکیفیت و منطبق با استانداردهای بهداشتی تولید می‌کند.