گامی نو برای تربیت نیروی متخصص صنایع غذایی

پایگاه خبری داوان نیوز: سومین جلسه کمیسیون تخصصی صنایع غذایی وزارت آموزش و پرورش، با هدف تدوین رشته‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی در حوزه صنایع غذایی، در دفتر تألیف کتاب‌های درسی فنی و حرفه‌ای این وزارتخانه برگزار شد.

به گزارش اخبار روزانه کشاورزی به نقل از روابط عمومی مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی، در این نشست پس از بحث و بررسی اطلاعات فنی ارائه‌شده توسط اعضا، موارد زیر به تصویب رسید:
1. تدوین رشته فنی و حرفه‌ای و مهارتی صنایع غذایی در سه گرایش:
o تولید فرآورده‌های لبنی
o تولید فرآورده‌های گوشتی
o تولید نان و شیرینی و شکلات
2. تدوین جدول دی‌کام استاندارد تولید نان و شیرینی و شکلات: با توجه به اولویت کاری و نیاز بازار کار، تدوین این جدول برای جلسه آینده در دستور کار قرار گرفت و از اعضا خواسته شد نظرات تخصصی خود را ارائه نمایند.

همچنین در ادامه جلسه، با استناد به دستورالعمل‌ها و مصوبات سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، نظرات تخصصی مطرح‌شده و نیاز بازار کار، تأکید شد:
• برای تدوین هر رشته، دو کد حرفه مورد استفاده قرار گیرد.
• جدول دی‌کام حرفه تولیدکننده فرآورده‌های غذایی گیاهی برای استاندارد پایه دهم تدوین شود.
این جلسه با حضور نمایندگان مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی (آقایان مهدی نیک‌خواه و سیدرضا صابری)، آریان‌پور (معاون خدمات کشاورزی و غذا) و کارشناسان دفتر تألیف وزارت آموزش و پرورش برگزار گردید.